Heerlijke snacks en broodjes

A- A A+

't Patatje - Herent - Snacks & BroodjesBij Frituur 't Patatje in Herent kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod frietjes, vlees en andere lekkere snacks. We beschikken ook over een ruim assortiment belegde broodjes. Daarbij heeft u de keuze tussen wit of bruin brood en tussen alle verse groentjes. U kunt dan ook eindeloos combineren om het broodje van uw voorkeur samen te stellen!

We mogen trots zeggen dat onze mitraillette bijzonder geliefd is in de regio. Die bestaat uit een half stokbrood of een sandwich die gevuld wordt met een saté, hamburger, mexicano of een ander stuk vlees. Frieten en een saus naar keuze maken deze snack compleet. Ook de hamburger en het broodje tijgerin zijn voltreffers, die hun naam danken aan de opmerkelijke geschiedenis van onze locatie. Kijk alvast eens naar de prijslijst.

Verder zijn ook alle andere gerechten huisbereid. U kunt uw honger bij ons stillen met heerlijk verse spaghetti, stoverij, goulash, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en een halve kip.
Maak ondertussen al een keuze tussen onze heerlijke schotels.

Kom zeker langs bij 't Patatje om te genieten van enkele typische Belgische gerechten, zoals alleen wij ze maken.